Kwaliteit

Goed onderwijs op elk niveau

Kwaliteit

Een vertrouwde en veilige omgeving met topkwaliteit onderwijs. Dat is waar het Don Bosco College voor staat en wat wij continu blijven nastreven. Die kwaliteit toont zich in onze resultaten, maar ook in de keurmerken en inspectieresultaten. Elk schooljaar opnieuw zetten wij ons in om deze resultaten te verbeteren en aan de strenge kwaliteitseisen te voldoen.

Het Don Bosco College blijft zorgen voor nieuwe uitdagingen voor leerlingen. Door het toevoegen van nieuwe vakken die aansluiten bij de vraag uit de maatschappij, maar ook door bestaande lesprogramma’s uit te diepen en samenwerkingen aan te gaan met partijen buiten de school. Deze zorgen voor een extra dimensie in het onderwijs en geeft onze leerlingen meer kansen in hun verdere toekomst.

 

Cambridge English exam preparation centre

Het Don Bosco College heeft in 2014 van de British Council Netherlands toestemming gekregen om het officiële logo te gebruiken dat aangeeft dat wij een gecertificeerd ‘Preparation Centre’ zijn voor de Cambridge Examens. Meer weten over Cambridge English? Je leest het hier in onze sectie VWO.

 

Vecon Business School

Vanaf schooljaar 2011-2012 zijn de havo/vwo afdeling van het Don Bosco College een Vecon Business School. Dit keurmerk van de Vereniging van leraren in de economisch- maatschappelijke vakken garandeert dat er bij de economische vakken extra aandacht wordt besteed aan talenten van leerlingen op het gebied van ondernemen en ondernemerschap. In onze sectie HAVO en VWO lees je meer over het Vecon Business School programma.