Open dagen

donderdag 6 én zaterdag 8 februari

Open dag

Wat leuk dat je interesse hebt in de Open Dagen van het Don Bosco College. Ja, je leest het goed: dagen. Want we hebben er namelijk twee. Allereerst kun je op donderdagavond 6 februari van 18.45 uur tot 21.00 uur samen met je ouders een kijkje komen nemen in de school. Op deze avond kun je van alles vragen en vooral ook doen! Je ziet de klaslokalen van binnen, kunt alvast even in de kantine rondsnuffelen en misschien wel een beetje “verdwalen” in de vele gangen. Niet echt natuurlijk, zo groot is de school nou ook weer niet.

Maar toch, als je voor het eerst binnenstapt is het wel even wat anders dan jouw school nu. Daarom vinden we het extra leuk als je alvast even langskomt. De leerlingen die nu al op het Don Bosco College les volgen beantwoorden graag jouw vragen of laten je vakken zien waar zij nu les in krijgen. De leraren van het DBC zijn ook aanwezig om wat over hun vak te vertellen. Zo kun jij van alles vragen over onze school en met jouw ouders bepalen of het Don Bosco College misschien wel jouw nieuwe school wordt.

Masterclasses

En dan die tweede open dag. Die is op zaterdag 8 februari. Wij geven dan speciale masterclasses waarin je echt de kans krijgt om het Don Bosco College goed te leren kennen. Er zijn bijvoorbeeld Masterclasses in Business, Cambridge Engels, Zorg & Welzijn en Horeca & Technology. Natuurlijk zijn jouw ouder(s) dan ook van harte welkom voor een rondleiding en kunnen zij de afdelingsleiders ontmoeten terwijl jij deel neemt aan de masterclasses.

Tot ziens op de Open Dagen van het DBC!