Open dag

Open dag

Wat leuk dat je interesse hebt in de Open Dagen van het Don Bosco College. Ja, je leest het goed: dagen. Want we hebben er namelijk twee. Allereerst kun je op donderdagavond samen met je ouders een kijkje komen nemen in de school. Je ziet de klaslokalen van binnen, kunt alvast even in de kantine rondsnuffelen en misschien wel een beetje “verdwalen” in de vele gangen. Niet echt natuurlijk, zo groot is de school nou ook weer niet.

Maar toch, als je voor het eerst binnenstapt is het wel even wat anders dan jouw school nu. Daarom vinden we het extra leuk als je alvast even langskomt. De leerlingen die nu al op het Don Bosco College les volgen beantwoorden graag jouw vragen of laten je vakken zien waar zij nu les in krijgen. De leraren van het DBC zijn ook aanwezig om wat over hun vak te vertellen. Zo kun jij van alles vragen over onze school en met jouw ouders bepalen of het Don Bosco College misschien wel jouw nieuwe school wordt.

En dan die tweede open dag. Die is op zaterdag en dan geven wij de hele dag workshops. In deze workshops kunnen jij en je ouders op een leuke manier iets leren en/of iets maken. Wanneer zit je nu samen met je vader in de klas? Gebeurt bijna nooit toch? Dat is alvast een reden om je aan te melden voor een van onze workshops.

Dit jaar vindt de open avond plaats op donderdag 6 februari 2020 van 18.30 uur tot 21.00 uur. De open dag met workshops is op 8 februari 2020 en duurt van 10.00 uur tot 13.00 uur.