Open Dag 2022

10 februari vanaf 16.00 uur

Open dag

Wat leuk dat jij je wilt aanmelden voor de Open Dag van het Don Bosco College op 10 februari! Wij zijn er helemaal klaar voor en kunnen niet wachten om jullie te ontvangen! De Open Dag zal dit jaar weer fysiek in de school plaatsvinden! Wel willen wij je vragen om je vooraf aan te melden zodat we iedereen goed over de hele Open Dag kunnen verdelen. De Open Dag duurt namelijk 5 uur! Tussen 16.00 en 21.00 uur krijg jij een starttijd toegewezen waarbij je een uur lang zelf op ontdekkingstocht mag door het DBC. Hoe leuk is dat? Meld je nu snel aan en tot snel!

 

Meld je aan voor de Open Dag op 10 februari

Wil jij onze Open Dag op donderdag 10 februari bezoeken? Meld je dan nu aan via dit formulier.

Om de groepsgrootte te bepalen en te zorgen dat niet iedereen tegelijk in de school aanwezig is, willen wij je vragen om hieronder een voorkeur starttijd te selecteren. Elk kwartier kunnen verschillende kleine groepjes starten met de ontdekkingstocht door het DBC.

Voor aanvang van de Open Dag sturen wij via e-mail een persoonlijke uitnodiging met jouw starttijd. Bijvoorbeeld: starttijd 17.15 uur. Geef hieronder jouw voorkeur door.

Voorkeur starttijd Open Dag*

Om de groepen niet te groot te laten worden adviseren wij om maximaal met één ouder per leerling te komen. Graag willen wij weten met hoeveel personen je de Open Dag wilt bezoeken.

Ook zijn wij benieuwd op welke basisschool je nu zit. Dit helpt ons de informatie over Open Dagen en evenementen nog beter te verspreiden.


Bekijk hier de digitale Open Dag van schooljaar 2021-2022. Wij wensen je veel kijkplezier!

Masterclasses

Lijkt het je leuk om eens echt te zien hoe het er op het Don Bosco College aan toe gaat? Goed nieuws! Elk jaar organiseren wij een Open Dag met Masterclasses voor leerlingen van groep 7 en 8. Tijdens zo’n masterclass maak je kennis met het Don Bosco College en kun je ervaren hoe het is om les te krijgen op het DBC. Meer informatie over de Masterclasses vind je hier.

 

Tot ziens bij de Masterclasses van het DBC! 

Wist je dat?

We één van de schoonste scholen van Nederland zijn
Het DBC geen loting voor leerlingen uit Waterland-Oost vereist?
We vanaf schooljaar 2021-2022 maatwerk leveren voor topsporters?
We alle niveaus (m.u.v. gymnasium) onder één dak hebben?