Informatieavond

Informatieavond

Jouw kind gaat volgend schooljaar naar de middelbare school. Een hele stap in hun nog jonge leven en ook een heel belangrijke. Dus wil je als ouder er wel voor zorgen dat zij de juiste keuze maken. Het advies voor het schoolniveau die met de basisschool bepaald wordt, helpt jullie hierin al een eind op weg. Daarnaast wil je zeker weten dat jouw kind op een veilige en vertrouwde school terecht komt met een goed onderwijsniveau. Daar waar zij zich kunnen ontplooien richting een mooie toekomst en zij goed voorbereid worden op een verdere (studie)carrière.

Tijdens onze informatieavonden voor ouders van groep-8 leerlingen laten wij je kennis maken met de school en ons onderwijs. De vele mogelijkheden op VWO, HAVO en VMBO-niveau worden toegelicht en we vertellen wat jij en jouw kind van de middelbare schoolperiode mogen verwachten. We laten zien wat het DBC in petto heeft in de brugklas en vertellen meer over de uitstekende begeleiding die wij onze leerlingen bieden. Uiteraard is er uitgebreid ruimte om vragen te stellen. 

De digitale informatieavonden voor ouders waren ook dit jaar een groot succes. Volgend jaar zullen we deze wederom in november organiseren.

Wist je dat?

We één van de schoonste scholen van Nederland zijn
Het DBC geen loting voor leerlingen uit Waterland-Oost vereist?
We vanaf schooljaar 2021-2022 maatwerk leveren voor topsporters?
We alle niveaus (m.u.v. gymnasium) onder één dak hebben?