Informatieavond

Informatieavond

Jouw kind gaat volgend schooljaar naar de middelbare school. Een hele stap in hun nog jonge leven en ook een heel belangrijke. Dus wil je als ouder er wel voor zorgen dat zij de juiste keuze maken. Het advies voor het schoolniveau die met de basisschool bepaald wordt, helpt jullie hierin al een eind op weg. Daarnaast wil je zeker weten dat jouw kind op een veilige en vertrouwde school terecht komt met een goed onderwijsniveau. Daar waar zij zich kunnen ontplooien richting een mooie toekomst en zij goed voorbereid worden op een verdere (studie)carrière.

Tijdens onze informatieavonden voor ouders van groep-8 leerlingen laten wij je kennis maken met de school en ons onderwijs. De vele mogelijkheden op VWO, HAVO en VMBO-niveau worden toegelicht en we vertellen wat jij en jouw kind van de middelbare schoolperiode mogen verwachten. We laten zien wat het DBC in petto heeft in de brugklas en vertellen meer over de uitstekende begeleiding die wij onze leerlingen bieden. Uiteraard is er uitgebreid ruimte om vragen te stellen.

Dit jaar zullen opnieuw deze informatieavonden plaatsvinden. De juiste data volgen nog. Voor de informatieavonden is het niet nodig om aan te melden, vanaf 18:30 uur staan de schooldeuren open en het programma start om 19:00 uur.

Wist je dat?

Afgelopen schooljaar 95% van de eindexamen kandidaten op HAVO/VWO en 98% van de VMBO-kandidaten geslaagd zijn?
Het DBC geen loting voor leerlingen uit Waterland-Oost vereist?
Afgelopen schooljaar 95% van de eindexamen kandidaten op HAVO/VWO en 98% van de VMBO-kandidaten geslaagd zijn?