Continuïteit van ons onderwijs

Continuïteit van ons onderwijs

Wij houden u in dit bericht op de hoogte van de aanpassingen binnen ons team en de lessen. Hierbij weer een update.

Geschiedenis
Vandaag is mw. Van Ede als docent Geschiedenis gestart en vinden alle lessen van B1G, B1F, H3C, B1H, B2G, B2E  weer plaats.

Technologie
Mw. Van Lieshout is voor langere tijd afwezig en dhr. Kneepkens heeft ons laten weten een andere uitdaging te hebben gevonden. Op dit moment staat er een vacature uit om de lessen op te vangen. De lessen van de bovenbouwgroepen zijn reeds overgenomen door dhr. Kras.

Natuurkunde
Mw. Van Lieshout is voor langere tijd afwezig. Mw. Booten, afdelingsleider vmbo bovenbouw, neemt de lessen Natuurkunde van GT4 waar. Dhr. Wouda is inmiddels twee weken gestart als docent voor klas  H3A, A3A en GT3. We zijn blij met zijn komst!

Engels
Mw. de Boer is voor langere tijd afwezig. Vanaf dinsdag 5 maart worden al haar lessen overgenomen door dhr. Harthoorn. Mw. Tol is gedeeltelijk afwezig. Dhr. Kwakman, afdelingsleider havo/vwo bovenbouw en tevens docent Engels, neemt een aantal uren over. Met ingang van volgende week krijgt klas A5 van Mw. Tol, 2 uren Engels van dhr. Kwakman. Ook A6 houdt dhr. Kwakman als docent.

Wiskunde
Vanwege het aanstaande zwangerschapsverlof van mw. Tol hebben we een vacature Wiskunde uitstaan.