Nieuwe website Don Bosco College online!

Nieuwe website Don Bosco College online!

Op 28 oktober is de nieuwe website van het Don Bosco College officieel gelanceerd door interim-rector Jos Bart. De website is ontwikkeld door EAZZI/studioweb in samenwerking met een werkgroep bestaande uit docenten en IT-medewerkers.

Het Don Bosco College is blij met de nieuwe website. Een afdelingsleider vertelt voor de lancering: “De site ziet er nu fris en eigentijds uit. Er is een apart deel voor groep 8-leerlingen en hun ouders/verzorgers met daarin alle informatie die nodig is om tot een goede schoolkeuze te komen. Ook voor de huidige leerlingen die op zoek zijn naar praktische informatie is de site overzichtelijk ingedeeld. Zij kunnen met één druk op de knop bij hun rooster, de schoolagenda en hun eigen online opslag.”

De lancering van de website vond in dezelfde week plaats als het Edukans-onderwijsproject in Ghana waar drie docenten van het DBC aan hebben deelgenomen. Zij werkten twee weken intensief samen met collega’s in Ghana met als doel onderwijsverbetering en kennisuitwisseling. Via een verbinding met Ghana werd het mogelijk gemaakt om in twee landen luidkeels af te tellen tot de lancering. Vijf eerstejaars hebben uiteindelijk op het moment suprême de knop ingedrukt.