Continuïteit van ons onderwijs, week 16

Continuïteit van ons onderwijs, week 16

Hierbij een nieuwe update over de continuïteit van het onderwijs. Er zijn wat wijzigingen binnen het team te melden. We zijn blij dat we de uren kunnen invullen met behulp van collega's. We zetten de aanpassingen voor u op een rijtje. 

Technologie en Toepassing

De heer vd Berg moet helaas vanwege long-covid klachten zijn werkzaamheden neerleggen. De heer Kras en de heer Boven vangen de uren momenteel op.

Frans

Mevrouw Zelkowicz is inmiddels gedeeltelijk aan het werk. Ze is gestart met de klassen B1D, B1E en B2L, de overdracht door mevrouw Djidel heeft inmiddels plaatsgevonden.

Biologie

Mevrouw Karregat neemt sinds deze week twee lesuren over van de heer van Agthoven. Klas B1L komt hiermee weer onder haar hoede.

Nederlands

Mevrouw Schilder is afwezig vanwege complicaties bij haar zwangerschap. Gedurende de gehele zwangerschap heeft zij last gehad van heftige HG, waardoor er wisselingen zijn geweest in haar aanwezigheid. De afgelopen weken leek het beter te gaan, maar door een terugval kunnen de lessen momenteel geen doorgang vinden. We zijn daarom dringend op zoek naar een docent(e) Nederlands en hebben een vacature uitgezet. Voor nu zijn we bezig met een tijdelijke oplossing. We komen hierop terug.